“Νούς υγιής εν σώματι υγιεί”

Ποιοί είμαστε

αάατον: α.στερ + αάω
(αυτό που δεν μπορεί να πάθει βλάβη, απαραβίαστον)


Το Κέντρο Ενεργειακής Υποστήριξης Αάατον, δημιουργήθηκε σε μια εποχή που ο άνθρωπος, με τον τρόπο ζωής και τις μεγάλες ταχύτητες της καθημερινότητας, αφιερώνει όλο και λιγότερο χρόνο στον εαυτό του, σε σωματικό, συναισθηματικό, διανοητικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνει τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του.

Η προσπάθειά μας επικεντρώνετε στο να καταφέρει ο άνθρωπος, με την λιγότερη αβλαβή μέθοδο να επανασυντονίσει τις δυνάμεις αυτοίασής του.

Αυτό επιτυγχάνετε ακολουθώντας διάφορες μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας, όπως ομοιοπαθητική, βιοενέργεια, βιοσυντονιστική εξισορρόπηση, ψυχοθεραπεία, ενεργειακά σκευάσματα και τεχνικές αυτογνωσίας.

Γνωρίζουμε πλέον ότι ο άνθρωπος είναι ένα πολύπλοκο σύστημα με νόμους και αρχές. Το  σύστημα αυτό δεν είναι το αριθμητικό άθροισμα των μερών του. Είναι επίπεδα αλληλένδετα και λειτουργούν σαν μία ενότητα, ετσι ώστε είναι αδύνατον το ένα χωρίς το άλλο να μπορεί να υπάρξει. Νούς υγιής εν σώματι υγιεί.

Ο Ιπποκράτης αναγνώρισε την αυτοθεραπευτική δύναμη των ζωντανών οργανισμών και την ονόμασε «φυσική θεραπευτική δύναμη». Κατά την άποψη του ο ρόλος του ιατρού είναι να βοηθήσει τη θεραπευτική δύναμη, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για την αυτοθεραπευτική διεργασία. Πάνω σε αυτή την αντίληψη βασίζεται και η ετυμολογία της λέξης «θεραπεύω» που σημαίνει «βοηθώ, υπηρετώ».

Η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου εξαρτάται σε πολύ σημαντικό βαθμό και από το φυσικό και κοινωνικό του περιβάλλον.

Συνειδητά, μπορούμε να αλλάξουμε την συμπεριφορά μας μεταβάλλοντας τις αξίες και τις νοοτροπίες μας, προκειμένου να βρούμε ξανά την πνευματικότητα και την οικολογική αντίληψη που έχουμε χάσει.

 

Ο Παναγιώτης Ψαρρός σας λύνει on-line οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις εναλλακτικές θεραπείες.

Για να λάβετε την απάντηση που θέλετε πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε για προσωπική ενημέρωση στο 210 9919619

Χώρος γραφείου

Χώρος αναμονής